Websitepakket MEGA

Op zoek naar een middelgrote dynamische website die:

  • modern gestyled is;
  • snel laadt;
  • voldoet aan technische normen;
  • door u zelf bijgehouden kan worden;
  • snel opgeleverd wordt;
  • praktisch ongelimiteerd uitgebreid kan worden;
  • geschikt is voor MKB of groter.
Een MEGA website wordt gemaakt met Joomla. Een ijzersterk CMS vooral geschikt voor de wat grotere of meertalige websites. Een sterk punt van Joomla is dat je per menu-item kunt kiezen wat er aan content wordt getoond. Ook een meertalige website is in Joomla gemakkelijk te realiseren. Mijn favoriet!

WAT KRIJGT U

Websitepakket MEGA

Een Joomla! website met moderne vormgeving, die altijd up-to-date is en snel laadt (vindt Google erg belangrijk).
Een betaalbare website waarvan het backend en de database goed beveiligd zijn tegen hackers en andere kwaadwilligen.
Een website die eventueel door u zelf te onderhouden is met het tweede meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld.
Een website die bijna oneindig met functionaliteit uit te breiden is met gratis en betaalde plugins. (zie hieronder)

Extra's voor uw WordPress website!

Om meer uit uw website te halen kunnen er extra’s worden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld een wekelijks overzicht van de bezoekersaantallen. Hiernaast vindt u een overzicht.
Wekelijks overzicht bezoekersaantallen
Elke week ontvangt u per e-mail een overzicht van de bezoekersaantallen op uw website. Het aantal unieke bezoekers, maar ook hoe en met welk zoekwoord ze uw website hebben gevonden.
Wettelijke verplichting gegevensbescherming
Wanneer u een teller of een contactformulier op uw website heeft, bent u wettelijk verplicht om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Let wel: dit geldt ook als u een klantenbestand heeft om te kunnen factureren. Ook een club of vereniging met een ledenbestand dient hieraan te voldoen. Bekijk hier wat dit inhoudt en welk pakket voor u het beste is.
WhatsApp knop
Wanneer een bezoeker uw website bezoekt, kan deze met één druk op de knop u een whatsappje sturen. Zo is het wel heel gemakkelijk voor een potentiële klant om direct contact met u op te nemen!

Kosten & AanvragenVink hieronder aan welke uitbreidingen u zou willen toevoegen aan uw website.


(*) Per 25 mei 2018 wordt de vernieuwde Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG 2018) van kracht. Dit brengt een aantal wettelijke verplichtingen met zich mee. Kijk hier voor meer informatie.


Totaal: €

Totaal: €


Totaal: €

Prijs Websitepakket MEGA is een “vanaf” prijs. Voor de meeste websites zal deze prijs toereikend zijn, het kan echter voorkomen dat dit niet het geval is. De definitieve prijs wordt dus pas bepaald na overleg.
Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.